OM OSS​

Arbetsledning

Välkommen till Gröna Jätten AB, där vår arbetsledning är nyckeln till vår framgång. I spetsen för företaget står vår VD, Kim Stockblom, en visionär ledare som driver oss mot hållbarhet och innovation. Tillsammans med honom leder vår Arbetsledare och kalkylator, Jonas Henriksson, våra produktionsprocesser med precision och effektivitet för att säkerställa högkvalitativa resultat. På den ekonomiska fronten har vi vår erfarna Ekonomichef,Marie Fredriksson, som säkerställer vår finansiella stabilitet och långsiktiga tillväxt. Dessutom har vi vår skicklige anläggare, Daniel Utter, vars expertis och noggrannhet säkerställer att våra projekt är välgrundade och lönsamma. Tillsammans utgör denna dynamiska ledningsgrupp motorn i vår verksamhet och driver oss mot framgång på Gröna Jätten AB.

Kim Stockblom

VD

kim@gronajatten.se

Jonas Henriksson

Arbetsledare/Kalkyl

jonas@gronajatten.se

Daniel Utter

Anläggare/Kalkyl

daniel@gronajatten.se

Marie Fredriksson

Ekonomi/Administration

marie@gronajatten.se

Samarbeta?

Vi söker alltid efter rätt leverantörer och underentreprenörer. Kontakta oss idag!

img-24
Gröna Jätten AB
Välkommen till Gröna Jätten AB! Vi är ett passionerat företag specialiserat på skötsel och design av utomhusmiljöer. Med vår långa erfarenhet i branschen är vi stolta över att vara drivna och pålitliga partners för våra kunder. Vi strävar alltid efter att överträffa förväntningar genom att leverera högkvalitativ service och skapa gröna oaser som berikar människors liv. Vår kompetenta personal är dedikerad till att skapa vackra och hållbara utemiljöer som inspirerar och trivs. Tillsammans förvandlar vi visioner till verklighet. Välj Gröna Jätten för din utemiljö - vi är här för att göra skillnad!

Våra verksamheter

kommande verksamheter lanseras 2024.

utemiljoer.se

En e-handel för offentliga utemiljöer.

Till hemsidan

tradgardsmastarna.se

Trädgårdsmästare och webshop.

Till hemsidan

stockholmsmaskinpark.se

Uthyrningsverksamhet för dina projekt.

Till hemsidan

Snabbfakta

Pålitlig byggfirma med lång erfarenhet

Foto 2023-07-05 17 44 48

Våran Historia

Med över 20 års erfarenhet i branschen har Gröna Jätten AB en gedigen historia av att arbeta med många olika projekt och skapa imponerande utomhusmiljöer.

Foto 2023-07-05 17 46 34

Modern teknologi

Gröna Jätten AB arbetar med moderna verktyg och maskiner för att säkerställa effektivitet och precision i samtliga våra projekt.

Foto 2023-07-05 17 48 16

Professionellt team

Vårt team är hjärtat av företaget. Många av våra medarbetare har arbetat här i många år och har nått stor framgång inom sina yrken. De är riktiga experter med hög yrkesstolthet.

Ledningssystem

Kvalitet

Vi löser utmaningar genom att tillämpa innovativa lösningar som driver fram förändring och överträffar förväntningar.

Miljö

Vi använder moderna verktyg för att optimera vår arbetsprocess och leverera högkvalitativa resultat effektivt.

Arbetsmiljö

Vi använder kreativa designlösningar för att skapa inspirerande utomhusmiljöer som fångar uppmärksamhet och skapar minnesvärda upplevelser.

Bäst på det vi gör

Gröna Jätten AB

Play Video

Gröna Jätten AB

Ledande företag av mark och trädgårdsskötsel i Stockholm

Projekt
Nöjda Kunder
Certifieringar

Jobba med oss!

Vi anställer sveriges bästa anläggare

Vi söker alltid efter att utöka vårt professionella team av dem bästa yrkesarbetarna på marknaden. Är du en av dem? Sök jobb hos oss idag. Vi har självklart kollektivavtal och är anslutna till Gröna Arbetsgivarna.